BENVINGUTS...

Qui som?...

PARKING CARAVANING Magima és un negoci familiar que es troba situat al centre de la Costa Daurada, exactament entre Cambrils (7 Km) i Miami Platja (5,5 Km). Ens trobem en una zona rural tranquil.la i amb una ubicació estratègica.

Els nostres clients provenen d'arreu de l'estat i també tenim un nombre creixent de visitants estrangers que opten per deixar les seves caravanes i autocaravanes amb nosaltres. A la vegada oferim estacionament per embarcacions i carros-tenda.

Ens sentim orgullosos de tenir gran cura de la seva unitat i la prestació d'un servei simple, flexiu i segur. I amb uns preus d'emmagatzematge altament competitius.


                                                                                                                            
Rosa Mari & Albert

El nostre parquing...

Magima gaudeix d'una superfície de 8.000 m2, amb una capacitat de 244 places cobertes i uns 200 llocs a l'aire lliure.

El nostre recinte es troba envoltat d'un mur de formigó d'uns 40 cm i a sobre una tanca metàl-lica de 1,5 m; tot envoltat per uns xiprers de 3 m d'alçada. Així mateix, disposem d'un sistema de seguretat en tot el pàrquing.

Finalment els clients es beneficiaran d'una pòlissa d'assegurança -contra incendis i de robatori del continent de la caravana-, tres gossos guardians i també hi ha una família que hi viu tot l'any.

UBICACIÓ
CARAVANES AUTOCARAVANES OCASIÓ
SERVEIS
CONTACTE